Wavin csőtoldó M5-Hep2O 16×10

2.990 Ft db

A Wavin Tigris M5 fém idomok és a Hep20 gyorscsatlakozó idomok egyszerű szerelést és jobb működést tesznek lehetővé. A M5-Hep20 csőtoldó a Wavin két idomrendszerének kiváló ötvözete, melyet a Wavin Tempower felületfűtés,-hűtés rendszerhez használnak.

70 készleten (több is rendelhető)

Wavin csőtoldó M5-Hep2O 16x10
Wavin csőtoldó M5-Hep2O 16x10 2.990 Ft db
Átvehető: Személyesen azonnal, kiszállítással 2-3 munkanapon belül.
Szállítási módok: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.

Szállítási lehetőségek megtekintése

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Wavin csőtoldó M5-Hep2O 16×10

A Wavin csőtoldó M5-Hep20 16×10 a Wavin két idomrendszerének kiváló ötvözete, melyet a Wavin Tempower felületfűtés,-hűtés rendszerhez használnak.

Wavin Tigris M5 fém présidom rendszer
A Tigris M5 idomok a 16-40 mm-es mérettartományban érhetők el egyelőre – az ennél nagyobb átmérők a már jól bevált M1 rendszer tagjaiként állnak rendelkezésre.

Acoustic Leak Alert hangos szivárgásjelző funkció: kövesse a hangot

A Tigris M5 idomokat több okos funkcióval is elláttuk. Ilyen az Acoustic Leak Alert hangos szivárgásjelző funkció, amely a levegővel végzett nyomáspróba során hangos sípolással jelzi a préseletlen idomot. A 80 decibeles sípoló hangnak köszönhetően a préseletlen idom könnyen megtalálható még zajos környezetben is.

MultiJaw funkció: több préspofával préselhető – nincs szükség új berendezésre

További előny a kivitelezéskor, hogy a Tigris M5 idomok a leggyakrabban használt 5 préspofa bármelyikével préselhetők. Rendelkezésére áll Up, H, U, B vagy TH-s préspofa? A MultiJaw funkciónak hála, nem kell újat vennie és élvezheti a Tigris M5 előnyeit!

Hep2O gyorscsatlakozó idomrendszer

A Wavin Hep2O gyorscsatlakozó idomrendszer flexibilis polibutilén és réz rendszerekhez egyformán könnyen csatlakoztatható. A csőrendszer In4Sure technológiájának köszönhetően minden esetben hibátlan, megbízható csatlakozások jönnek létre. A tökéletes illeszkedést az idomba betolt cső elforgatásával járó enyhe kattogás, illetve rezgés jelzi.

Tekintse meg a Wavin Tigris termékcsalád bemutatkozó anyagát!

 

Tigris M5 telepítése:

 

 

A képek és videók forrása: Wavin Magyarország

További információk

Tömeg 0,07 kg
Méretek 6,20 × 2,30 × 2,30 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.