Wavin gyűrűlehúzó D10

270 Ft db

Wavin gyűrűlehúzó D10 – A Hep2O idomok cseréje, eltávolítása a szerelés bármelyik szakaszában gyorsan és biztonságosan elvégezhető. A csőkötések bontására kizárólag a speciális gyűrűlehúzó szerszám alkalmas, amely megakadályozza a vezeték illetéktelen vagy véletlenszerű szétszerelését.

Nincs készleten, de rendelhető

Wavin gyűrűlehúzó D10 hhx79/10w
Wavin gyűrűlehúzó D10 270 Ft db
EAN: 2068622734329 Cikkszám: HHX79/10W Kategóriák: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Wavin gyűrűlehúzó D10

Bármikor szétszerelhető

A Hep2O idomok cseréje, eltávolítása a szerelés bármelyik szakaszában gyorsan és biztonságosan elvégezhető. A csőkötések bontására kizárólag a speciális gyűrűlehúzó szerszám alkalmas, amely megakadályozza a vezeték illetéktelen vagy véletlenszerű szétszerelését. A masszív Hep2O idomok többszöri eltávolítás ellenére sem rongálódnak meg, így később is újrafelhasználhatók.

Megbízható kötések

A csőrendszer In4Sure technológiájának köszönhetően minden esetben hibátlan csatlakozások jönnek létre. A tökéletes illeszkedést az idomba betolt cső elforgatásával járó enyhe kattogás, illetve rezgés jelzi.

Flexibilis és sokoldalú

A polibutilénből készült Hep2O cső rendkívüli rugalmassága garantálja az egyszerű és gyors telepítést. A rendszer réz és műanyag csővezetékekkel is kompatibilis, ezáltal új építésű és felújítási projektek során egyaránt alkalmazható. A több mint 300 polibutilén és cinkkiválás-mentes sárgaréz fittinget tartalmazó idomcsaládjával bármilyen vízvezeték-szerelési helyzethez kiválóan alkalmazkodik.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wavin gyűrűlehúzó D10” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük