Wavin gyűrűlehúzó D10

370 Ft db

Wavin gyűrűlehúzó D10 – A Hep2O idomok cseréje, eltávolítása a szerelés bármelyik szakaszában gyorsan és biztonságosan elvégezhető. A csőkötések bontására kizárólag a speciális gyűrűlehúzó szerszám alkalmas, amely megakadályozza a vezeték illetéktelen vagy véletlenszerű szétszerelését.

5 készleten (több is rendelhető)

Wavin gyűrűlehúzó D10 hhx79/10w
Wavin gyűrűlehúzó D10 370 Ft db
Átvehető: Személyesen azonnal, kiszállítással 2-3 munkanapon belül.
Szállítási módok: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.

Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 2068622734329 Cikkszám: HHX79/10W Kategóriák: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Wavin gyűrűlehúzó D10

Bármikor szétszerelhető

A Hep2O idomok cseréje, eltávolítása a szerelés bármelyik szakaszában gyorsan és biztonságosan elvégezhető. A csőkötések bontására kizárólag a speciális gyűrűlehúzó szerszám alkalmas, amely megakadályozza a vezeték illetéktelen vagy véletlenszerű szétszerelését. A masszív Hep2O idomok többszöri eltávolítás ellenére sem rongálódnak meg, így később is újrafelhasználhatók.

Megbízható kötések

A csőrendszer In4Sure technológiájának köszönhetően minden esetben hibátlan csatlakozások jönnek létre. A tökéletes illeszkedést az idomba betolt cső elforgatásával járó enyhe kattogás, illetve rezgés jelzi.

Flexibilis és sokoldalú

A polibutilénből készült Hep2O cső rendkívüli rugalmassága garantálja az egyszerű és gyors telepítést. A rendszer réz és műanyag csővezetékekkel is kompatibilis, ezáltal új építésű és felújítási projektek során egyaránt alkalmazható. A több mint 300 polibutilén és cinkkiválás-mentes sárgaréz fittinget tartalmazó idomcsaládjával bármilyen vízvezeték-szerelési helyzethez kiválóan alkalmazkodik.

 

További információk

Tömeg 0,01 kg
Méretek 4,00 × 3,10 × 3,90 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.