Wavin csőtoldó karmantyú D10 G4

950 Ft db

A polibutilénből készült Hep2O cső rendkívüli rugalmassága garantálja az egyszerű és gyors telepítést. A rendszer réz és műanyag csővezetékekkel is kompatibilis, ezáltal új építésű és felújítási projektek során egyaránt alkalmazható.

125 készleten (több is rendelhető)

Wavin csőtoldó karmantyú D10 G4 hhd1/10w
Wavin csőtoldó karmantyú D10 G4 950 Ft db
Szállítási információ: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.
Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 2001578107151 Cikkszám: HHD1/10W Kategóriák: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Wavin csőtoldó karmantyú D10 G4 – Hep20 gyorscsatlakozó idomrendszer

Hep2O gyorscsatlakozó Idomrendszer

A Wavin Hep2O gyorscsatlakozó idomrendszer flexibilis polibutilén és réz rendszerekhez egyformán könnyen csatlakoztatható. Úgy tervezték, hogy a vízellátás során a lehető legmagasabb áramlási sebességet biztosítsa.
Megbízható kötések
A csőrendszer In4Sure technológiájának köszönhetően minden esetben hibátlan csatlakozások jönnek létre. A tökéletes illeszkedést az idomba betolt cső elforgatásával járó enyhe kattogás, illetve rezgés jelzi.
Bármikor szétszerelhető
A Hep2O idomok cseréje, eltávolítása a szerelés bármelyik szakaszában gyorsan és biztonságosan elvégezhető. A csőkötések bontására kizárólag a speciális HepKey szerszám alkalmas, amely megakadályozza a vezeték illetéktelen vagy véletlenszerű szétszerelését. A masszív Hep2O idomok többszöri eltávolítás ellenére sem rongálódnak meg, így később is újrafelhasználhatók.

 

 

További információk

Tömeg 0,02 kg
Méretek 6,60 × 2,20 × 2,30 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.