Padlófűtéscső PE-RT Wavin

59.900 Ft74.900 Ft tek.

A padlófűtés legfontosabb jellemzői:

 • minden rétegrendhez jól igazodik
 • 16 x 2 és 20 x 2 EVOH bevonatú oxigéndiffúzió-mentes cső
 • széles rögzítéstechnika
 • különféle szigetelések és rendszerlemezek
Padlófűtéscső PE-RT Wavin FXCF1602
Padlófűtéscső PE-RT Wavin 59.900 Ft74.900 Ft tek.
Cikkszám: N/A Kategóriák: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Padlófűtéscső PE-RT Wavin

A Wavin padlófűtési rendszer kiváló megoldás a teljes kényelmet biztosító otthon kialakítására. A komfortérzet szempontjából elsősorban nem a helyiség levegő-hőmérsékelete, hanem az operatív hőmérséklet lényeges. A padlófűtés hatására egyenletes lesz a hőeloszlás a helyiségben, szemben a radiátoros fűtéssel. Ennek következtében alacsonyabb fűtővíz-hőmérséklettel tudjuk kielégíteni az igényeket, ami jelentős költségmegtakarításhoz vezet más – nem felületfűtési – rendszerekhez képest. Mivel nincs szükség radiátorra, belsőépítészeti és esztétikai szempontból is előnyös a padlófűtés kialakítása.

A csőről:

 • 16 x 2,0 és 20 x 2,0 mm csőátmérő
 • a legrugalmasabb Wavin csőrendszer a padlófűtések kialakítására
 • kis hajlítási sugár
 • nagy szilárdság
 • hosszú távon nagy hőmérséklet és nyomásállóság
 • oxigéndiffúzió-mentesség, amely kielégíti a szabványok által előírt követelményeket
 • eurokónuszos csatlakoztatás az osztó-gyűjtőhöz – 16 x 3/4” és 20 x 3/4”3

Tartós

A PE-RT anyagból készült padlófűtés csövek – meghatározott felhasználási mód mellett – hosszú, 50 éves élettartamot biztosítanak. Magas vegyszerállóságukból kifolyólag a leggyakrabban használt fagyálló folyadékok sem tehetnek bennük kárt.

Oxigéndiffúzió-mentes

A Pro3 padlófűtés csövek oxigéndiffúzióval szembeni védelmét a külső oxigénzáró EVOH (etilén-vinil-alkohol) réteg biztosítja. Ez a speciális védőréteg csökkenti az oxidációs folyamatokat a fűtőkörben, ezáltal a különböző fűtésberendezések – például kazánok – felületének károsodása is megelőzhető. A Wavin fűtéscsövekre jellemző oxigéndiffúzió-mentesség maximálisan megfelel a DIN 4726 előírásainak.

Könnyen kezelhető

A Pro3 vezetékek nagy mértékben leegyszerűsítik a csőfektetés folyamatát. Rendkívüli rugalmasságuknak köszönhetően kézzel is hajlíthatók, ezáltal nehézség nélkül illeszthetők be a panelek előre kialakított csőhornyaiba.

Bővebb információt talál a Wavin padlófűtési rendszer telepítéséről a Wavin Tempower felületfűtés-hűtés rendszer műszaki kézikönyvében!

További információk

Méret/Hossz

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Padlófűtéscső PE-RT Wavin” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük