Wavin Sentio bővítőmodul

39.900 Ft db

A Sentio vezérlőegység lehetséges felhasználási területe bővítőegységekkel növelhető: további nyolc kimenet (EU-A) csatlakoztatható hozzá akár nyolc kiegészítő zóna vagy hat másik feszültségmentes relé (EU-VFR) szabályozásához.

1 készleten (több is rendelhető)

Wavin Sentio bővítőmodul RSHCESENT08
Wavin Sentio bővítőmodul 39.900 Ft db
Szállítási információ: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.
Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 2080881078006 Cikkszám: RSHCESENT08 Kategória: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Wavin Sentio bővítőmodul

A fűtés és a hűtés szabályozását végző központi vezérlőegység (CCU) a Sentio rendszer lelke, amely az előre beállított profilokkal átveszi a fűtő- és a hűtőrendszer szabályozását. Legfeljebb 24 vezetékes vagy vezeték nélküli termosztátot vagy érzékelőt (jelbemenetet) lehet csatlakoztatni hozzá, és legfeljebb 16 termoelektromos szelepmozgató állítóművet (jelkimenetet) tud kezelni akár nyolc különböző zóna szabályozásához. Emellett öt hőmérsékletérzékelő bemenetet és két kimenetet, két (230V) potenciálmentes kimenetet valamint két szivattyúrelét tartalmaz. A vezérlőegység közvetlenül a falra is szerelhető, beépített vízmértéke van, a csomag pedig tartalmazza a csavarokat és a dübeleket. Szükség esetén 35 mm-es DIN-sínre is rögzíthető.

A vezérlőegység lehetséges felhasználási területe bővítőegységekkel növelhető: további nyolc kimenet (EU-A) csatlakoztatható hozzá akár nyolc kiegészítő zóna vagy hat másik feszültségmentes relé (EU-VFR) szabályozásához. A kimenetek maximális száma 16 termoelektromos szelepmozgató állítómű szabályozására van korlátozva. A vezérlőegységet azokhoz a perifériákhoz (például termosztátokhoz) kell csatlakoztatni, amelyektől a szabályozni kívánt zónákhoz szükséges adatok érkeznek. A fűtés és a hűtés szabályozása rendszerint a beállított helyiség-hőmérséklet alapján történik, de a padlóhőmérséklet és a páratartalom is használható korlátozó tényezőként.

Bővebb információt talál a Sentio műszaki kézikönyvben!

További információk

Tömeg 0,31 kg
Méretek 12,30 × 11,90 × 7,40 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.