Wavin Sentio bővítőmodul

36.722 Ft db

A Sentio vezérlőegység lehetséges felhasználási területe bővítőegységekkel növelhető: további nyolc kimenet (EU-A) csatlakoztatható hozzá akár nyolc kiegészítő zóna vagy hat másik feszültségmentes relé (EU-VFR) szabályozásához.

Nincs készleten, de rendelhető

Wavin Sentio bővítőmodul_RSHCESENT08
Wavin Sentio bővítőmodul 36.722 Ft db
EAN: 2080881078006 Cikkszám: RSHCESENT08 Kategória: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Wavin Sentio bővítőmodul

A fűtés és a hűtés szabályozását végző központi vezérlőegység (CCU) a Sentio rendszer lelke, amely az előre beállított profilokkal átveszi a fűtő- és a hűtőrendszer szabályozását. Legfeljebb 24 vezetékes vagy vezeték nélküli termosztátot vagy érzékelőt (jelbemenetet) lehet csatlakoztatni hozzá, és legfeljebb 16 termoelektromos szelepmozgató állítóművet (jelkimenetet) tud kezelni akár nyolc különböző zóna szabályozásához. Emellett öt hőmérsékletérzékelő bemenetet és két kimenetet, két (230V) potenciálmentes kimenetet valamint két szivattyúrelét tartalmaz. A vezérlőegység közvetlenül a falra is szerelhető, beépített vízmértéke van, a csomag pedig tartalmazza a csavarokat és a dübeleket. Szükség esetén 35 mm-es DIN-sínre is rögzíthető.

A vezérlőegység lehetséges felhasználási területe bővítőegységekkel növelhető: további nyolc kimenet (EU-A) csatlakoztatható hozzá akár nyolc kiegészítő zóna vagy hat másik feszültségmentes relé (EU-VFR) szabályozásához. A kimenetek maximális száma 16 termoelektromos szelepmozgató állítómű szabályozására van korlátozva. A vezérlőegységet azokhoz a perifériákhoz (például termosztátokhoz) kell csatlakoztatni, amelyektől a szabályozni kívánt zónákhoz szükséges adatok érkeznek. A fűtés és a hűtés szabályozása rendszerint a beállított helyiség-hőmérséklet alapján történik, de a padlóhőmérséklet és a páratartalom is használható korlátozó tényezőként.

Bővebb információt talál a Sentio műszaki kézikönyvben!

További információk

Tömeg 0,22 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wavin Sentio bővítőmodul” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük