HG szőnyeg és kárpittisztító 1L

4.760 Ft db

Eltávolítja a szennyeződéseket, és a szálakfelületén található egyenetlenségeket szennyeződéstaszító réteggel tölti ki.

 

8 készleten

HG szőnyeg és kárpittisztító 1L
HG szőnyeg és kárpittisztító 1L 4.760 Ft db
Átvehető: Személyesen azonnal, kiszállítással 2-3 munkanapon belül.
Szállítási módok: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.

Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 8711577050726 Cikkszám: 8711577050726 Kategória: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

HG szőnyeg és kárpittisztító 1L

A szintetikus anyagból készült szőnyeg szerkezetét károsíthatja a használat, így a szennyeződés könnyebben megtapad rajta. A HG szőnyeg és kárpittisztító eltávolítja a szennyeződéseket, és a szálak felületén található egyenetlenségeket szennyeződéstaszító réteggel tölti ki.

Gyapjúszőnyeg esetén is szükségessé válhat a tisztítás, a természetes gyapjúzsiradék ugyanis lassan, de biztosan eltűnik a szőnyegből. A HG szőnyeg és kárpittisztító szennyeződéstaszító anyaggal tölti fel a gyapjúszőnyeg felületét.

Az esetleges foltokat először kezelje HG folteltávolítóval. Vigye fel a HG szőnyeg és kárpittisztítót egy tisztítógép segítségével és azonnal porszívózza a felületet, vagy kefe segítségével alaposan dörzsölje be. Törölje szárazra a szőnyeget egy törülköző segítségével. Egy liter 30 négyzetméter padlófelület kezelésére alkalmas.

További információk

Tömeg 0,50 kg