Biológiailag ható por szennyvíztartályokhoz BROS Microbec

5.300 Ft db

A BROS Microbec 1 kg-os mikrobiológiai készítmény a tartályokhoz vagy szeptikus tartályokhoz speciális baktérium- és enzimtenyészeteket tartalmaz, amelyek felgyorsítják a szerves hulladékok természetes bomlási folyamatát, ideértve a hulladékokat, zsírokat, növényi maradványokat és papírt.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha ismét raktáron lesz.

EAN: 5904517004917 Cikkszám: PBR004917 Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Biológiailag ható por szennyvíztartályokhoz BROS Microbec

A BROS Microbec 1 kg-os mikrobiológiai készítmény a tartályokhoz vagy szeptikus tartályokhoz speciális baktérium- és enzimtenyészeteket tartalmaz, amelyek felgyorsítják a szerves hulladékok természetes bomlási folyamatát, ideértve a hulladékokat, zsírokat, növényi maradványokat és papírt. Három fázisban működik, lehetővé téve a hulladékok hatékony és gyors szétválasztását, amelyet ezután cseppfolyósítanak, majd enzimes úton teljesen biztonságos és környezetbarát anyagokká és vízré bomlanak. Ez lehetővé teszi a felhalmozódott lerakódások és akadályok eltávolítását a tartályból, a tartály kevésbé szivattyúzását és a szennyvíztisztító rendszerek jobb hatékonyságát.

A termék nem okoz korróziót az egészségügyi létesítményekben, és biztonságos az emberekre, az állatokra és a környezetre.

További információk

Tömeg 1,00 kg

Értesítést kérek, ha ismét raktáron lesz.