HG higiénikus toalett tisztító spray 500 ml

1.750 Ft db

12 készleten

HG higiénikus toalett tisztító spray 500 ml
HG higiénikus toalett tisztító spray 500 ml 1.750 Ft db
Átvehető: Személyesen azonnal, kiszállítással 2-3 munkanapon belül.
Szállítási módok: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.

Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 8711577195342 Cikkszám: 8711577195342 Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

HG higiénikus toalett tisztító spray 500 ml

A HG higiénikus toalett tisztító spray mindennapos használatra egy friss illatú és gyorsan száradó tisztító spray a mosdó berendezésének – a WC-ülőke, a WC-csésze külső fele, az öblítőtartály, a kézmosó, a csap vagy akár az ajtókilincs – mindennapos gyors és egyszerű higiénikus tisztításához. A HG higiénikus toalett tisztító spray mindennapos használatra különleges összetétele maximálisan higiénikus végeredményt biztosít.

Folteltávolító WC-kagylókhoz a leghigiénikusabb eredményért

A WC-kagylókhoz készült folteltávolító különleges összetétele maximális higiénikus hatásról és üde illatról gondoskodik. A WC-kagyló rendszeres tisztításához a HG higiénikus WC-gélt ajánljuk. A makacs víz- és húgykő WC-kagylóból történő eltávolításához a HG szupererős WC-tisztítót ajánljuk.

Hogyan kell használni a HG higiénikus mosdótisztító sprayt?

Az alábbi lépéseket követve könnyen és gyorsan tisztíthatja meg a teljes mellékhelyiséget a WC-tisztító spray használatával, a maximális higiénikus hatásért.

A HG higiénikus toalett tisztító spray mindennapos használatra terméket permetezze közvetlenül a tisztítandó felületre, majd hagyja rövid ideig hatni. Ezután törölje le a felületet WC-papírral vagy egy tiszta, száraz kendővel.
A WC-csésze rendszeres tisztításához a HG higiénikus WC-gél használata javasolt. A problémás szennyeződések, például makacs vízkőlerakódás vagy húgykő eltávolításához a HG szupererős WC-tisztító használható.

Címkeinformációk

Tartalom : 500ml
Cikkszám : 320050122

További információk

Tömeg 0,50 kg