HG mosószer a vakítőan fehér függönyökért 500g

1.690 Ft db

Mosószer a fehér csipkefüggönyökhöz.

2 készleten

HG mosószer a vakítőan fehér függönyökért 500g
HG mosószer a vakítőan fehér függönyökért 500g 1.690 Ft db
Átvehető: Személyesen azonnal, kiszállítással 2-3 munkanapon belül.
Szállítási módok: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.

Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 8711577051860 Cikkszám: 100018098 Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

HG mosószer a vakítőan fehér függönyökért 500g

Mosószer a tökéletesen tiszta és friss csipkefüggönyökért

A csipkefüggöny a por, a füst, a főzés és a nikotin hatására elszennyeződik, elszürkül, de a HG mosószer a vakítóan fehér függönyökért termék segítségével újra tökéletesen tisztává és frissé varázsolhatja őket. A HG mosószer a vakítóan fehér függönyökért termék körülbelül 6 gépi és 12 kézi mosáshoz elegendő.

Hogyan kell használni a HG mosószer a vakítóan fehér függönyökért terméket?

A kupak belső oldala mérőpohárként használható. Mosógépben való használatához töltse meg a kupakot a 80 ml-es jelzésig, töltse a terméket a mosógép fő mosószer-adagoló rekeszébe, majd indítson el egy 30 vagy 40 fokos mosóprogramot. A mosást követően a csipkefüggönyt röviden centrifugálhatja is. A HG mosószer a vakítóan fehér függönyökért kézi mosáshoz is használható. Töltse meg a kupakot a 40 ml-es jelzésig, és oldja fel a szert kb. 5 liter vízben.

A nagyobb csipkefüggönyöket a kádban is moshatja. Ehhez töltse meg az adagolópoharat kétszer a 120 ml-es jelzésig, és oldja fel a szert kb. 30 liter vízben. Áztassa a függönyt legalább 2 óráig. Az áztatás során időnként fordítsa meg a függönyt. A hatóidő elteltével vegye ki a vízből a függönyt, nyomkodja ki belőle a vizet, majd tiszta vízzel kétszer öblítse ki. A legjobb eredmény eléréséhez mosógépi, ill. kézi mosásnál egyaránt hagyja lecsepegni a függönyt, majd még nedvesen akassza fel és hagyja megszáradni az ablaknál.

Címkeinformációk

Tartalom : 500gr
Cikkszám : 416050122

További információk

Tömeg 0,50 kg