HG szupererős WC-tisztító 500 ml

2.550 Ft db

Erősen hozzátapad a WC-csésze felületéhez, és gondoskodik az összes szennyeződés hatékony eltávolításáról.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha ismét raktáron lesz.

EAN: 8711577195380 Cikkszám: 8711577195380 Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

HG szupererős WC-tisztító 500 ml

Bármelyik WC-ben kialakulhat nehezen eltávolítható lerakódás. Az ilyen problémás szennyeződés, például a makacs vízkő, húgykő vagy egyéb nehezen eltávolítható szennyeződés nem csupán a WC-csésze belső részén, hanem a WC lefolyójában vagy láthatatlanul a perem alatti is előfordulhat. Főként a perem alatti szennyeződés az, ami miatt a WC soha nem lesz igazán higiénikus és tiszta, dohos szagot okozhat és még a WC öblítési hatékonyságát is ronthatja.

A HG “szupererős WC-tisztító” kifejezetten erre a célra kifejlesztett formulája erősen hozzátapad a WC-csésze felületéhez, és gondoskodik az összes szennyeződés hatékony eltávolításáról. A termék egyáltalán nem tartalmaz sósavat, mivel az károsítja a WC-csésze zománcát, és durvává teszi azt. Emellett a sósav gőzöket bocsát ki, amelyek beszívódhatnak a mellékhelyiség rozsdamentes acél és króm felületeibe és károsítják azok felületét.  A HG “szupererős WC-tisztító” éppen ezért biztonsággal használható a zománc, rozsdamentes acél és króm felületeken.

Használati utasítás: Nyomja be a kupak két oldalát és közben tekerje azt a felnyitáshoz. Ezután permetezze a HG “szupererős WC-tisztítót” egy folytonos mozdulattal mélyen a perem alá és a WC-csészébe. Hagyja a gélt legalább 20-30 percig hatni, majd alaposan súrolja tisztára a WC-csészét WC-kefével. Végül öblítse le a WC-t.

További információk

Tömeg 0,50 kg

Értesítést kérek, ha ismét raktáron lesz.