HG matrica eltávolító 300 ml

2.995 Ft db

Könnyedén távolítja el a matricát, matricaragasztót, gumiragasztót, ragasztószalagot, a kenőanyagot, kátrányt, olajat és számtalan más makacs foltot szinte mindenféle felületről.

5 készleten

HG matrica eltávolító
HG matrica eltávolító 300 ml 2.995 Ft db
EAN: 8711577051167 Cikkszám: 8711577051167 Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Házhozszállítás 1.750 Ft-tól! Szállítási lehetőségek megtekintése.

HG matrica eltávolító 300 ml

A HG matrica eltávolító könnyedén távolítja el a matricát, matricaragasztót, gumiragasztót, ragasztószalagot, a kenőanyagot, kátrányt, olajat és számtalan más makacs foltot szinte mindenféle felületről. A HG matrica eltávolítót használja mindig hígítatlanul. Mindig végezzen előzetes próbát annak ellenőrzése érdekében, hogy a matricaeltávolító biztonsággal használható-e az adott felületen.

Papírragasztó esetén:

Vigye fel a HG matrica eltávolítót egy ecsettel a felületre. Hagyja hatni néhány percig, majd távolítsa el a ragasztót. Újra kenje fel a HG matrica eltávolítót, majd néhány másodperccel később törölje le a kioldódott ragasztót egy puha kendő segítségével.

Műanyag matrica:

Kaparja fel a matrica egy részét, és cseppentse alá a HG matrica eltávolítót. Hagyja hatni, majd távolítsa el a matricát. Újra alkalmazza a matrica eltávolítót a maradék ragasztó eltávolítására.

Figyelem: az alkalmazás előtt próbálja ki, hogy az anyag mennyire ellenálló a HG matrica eltávolítóval szemben, főleg műanyagok és fényes felületek esetén.

További információk

Tömeg 0,30 kg