HG sütő és grilltisztító 500 ml

3.520 Ft db

  • Eltávolítja az odaégett, rászáradt zsírt
  • Ideális rozsdamentesacél főzőlapokhoz is

6 készleten

HG sütő és grilltisztító 500 ml
HG sütő és grilltisztító 500 ml 3.520 Ft db
Átvehető: Személyesen azonnal, kiszállítással 2-3 munkanapon belül.
Szállítási módok: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.

Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 8711577051686 Cikkszám: 8711577051686 Kategória: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

HG sütő és grilltisztító 500 ml

Az odaégett, rászáradt ételmaradékok és zsír eltávolítása a sütőkről, grillekről és tepsikről általában nehéz feladat, ám ezzel a zsíreltávolítóval könnyedén, gyorsan és alaposan elvégezhető. A BBQ-tisztítónkkal a BBQ-sütőt is egyszerűen megtisztíthatja. És ez még nem minden. A sütőtisztítónk kiválóan alkalmas a rozsdamentesacél főzőlapok elszíneződéseinek megszüntetésére.

A HG sütő, grill és barbecue tisztító hatását erősíti, ha kéz meleg felületre visszük fel. Permetezze a szert a tisztítandó felületre és hagyja hatni 3-5 percig, majd tisztítsa le a felületet egy nedves szivaccsal. Ha eltávolította a zsíros szennyeződést, mossa le a sütőt újra tiszta vízzel. Erősen szennyezett sütőlapok vagy barbecue-rácsok esetén ismételje meg a kezelést.

További információk

Tömeg 0,50 kg