HG keményfa kerti bútor felújító 500 ml

4.450 Ft db

Felújítószer keményfa kerti bútorhoz.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha ismét raktáron lesz.

EAN: 8711577052188 Cikkszám: 8711577052188 Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

HG keményfa kerti bútor felújító 500 ml

A HG keményfa kerti bútor felújító speciálisan a keményfa kerti bútorok ápolására és védelmére fejlesztették ki. Frissíti a fa színét, és szép, természetes csillogást kölcsönöz a fának. A keményfa olyan ásványi anyagokat tartalmaz, melyek az időjárás viszontagságai hatására kifakulnak vagy elszíneződnek. Ezáltal a keményfa egy idő múlva elszürkül. A HG keményfa kerti bútor felújító megelőzi a fabútor elszürkülését. Használatával gyorsan és egyszerűen hónapokra csúcsformába hozhatja a bútort, ráadásul víztaszító réteget is képez a fán.

A keményfa-felújítószer megakadályozza a fakulást és helyreállítja a színeket

A HG felújítószer keményfa kerti bútorhoz termék megakadályozza a fa megszürkülését és helyreállítja a színeket. A keményfa-felújítószer gyorsan és könnyedén hozza kiváló állapotba a kerti bútorokat, hónapokon keresztül védve és víztaszítóvá téve őket.

Hogyan kell használni a HG felújítószer keményfa kerti bútorhoz terméket?

Kövesse az alábbi lépéseket a keményfa bútorok állapotának helyreállításához, valamint a fa megszürkülésének megakadályozásához és a színek helyreállításához, a HG felújítószer keményfa kerti bútorhoz termék használatával:

A HG keményfa kerti bútor felújító alkalmazását megelőzően tisztítsa meg a fabútort egy száraz ruhával vagy kefével. Az erősen elszürkült részeket enyhén súrolja át. Ezt követően fújja a terméket egyenletesen a fára. Ha a termék lecsöpögne, oszlassa el a cseppeket egy száraz ronggyal. Várja meg, míg a termék felszívódik, majd 15 perc múlva törölje át a bútort egy puha, száraz törlőkendővel. A kerti bútor hónapokra visszanyeri eredeti szépségét.

Címkeinformációk

Tartalom : 500ml
Cikkszám : 304050122

További információk

Tömeg 0,50 kg

Értesítést kérek, ha ismét raktáron lesz.