Kapcsoló automatika Wavin WTC-NET1 modul

131.990 Ft db

A WTC-NET1 készülékkel felépített rendszer célja, hogy a családi házas és kisirodai környezetben lehetővé tegye a WAVIN felülethűtő-fűtő rendszerek távoli felügyeletét.

Nincs készleten, de rendelhető|Várható beszerzési idő: 5 munkanap

Kapcsoló automatika Wavin WTC-NET1 modul RSHCE022
Kapcsoló automatika Wavin WTC-NET1 modul 131.990 Ft db
Átvehető: Személyesen azonnal, kiszállítással 2-3 munkanapon belül.
Szállítási módok: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.

Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 2062178670896 Cikkszám: RSHCE022 Kategóriák: Címkék: , , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Kapcsoló automatika Wavin WTC-NET1 modul

A Wavin felületfűtési és -hűtési rendszerek alkalmasak lakó- és középületekben, valamint ipari épületekben történő alkalmazásra. A felületfűtési és -hűtési rendszerek szabályozására szolgálnak a Wavin különböző szabályozóegységei.

Ezek közé tartozik:

  • WTC-3 szabályozóegység
  • DRT-300 digitális szobatermosztát
  • WTC-NET1 internetes modul

A Wavin felületfűtési és -hűtési szabályozórendszer eszközei a felületfűtési és -hűtési rendszerek részére komplett megoldást jelentenek. A legalacsonyabb energiafelhasználás mellett a legmagasabb komfortfokozat elérése érdekében több helyiség független hőmérsékletszabályozására a legmodernebb technika kerül alkalmazásra. Az egyszerűen szerelhető Wavin felületfűtési és -hűtési szabályozórendszer tervezésénél fontos szempont volt a felhasználóbarát kezelés, így a felületfűtési és -hűtési termékprogram szabályzásának nagy teljesítőképességű alkotóelemei.

A WTC-NET1 készülékkel felépített rendszer célja, hogy a családi házas és kisirodai környezetben lehetővé tegye a WAVIN felülethűtő-fűtő rendszerek távoli felügyeletét.

WTC-NET 1 internetes modul funkciói:

  • MASTER funkció a WTC3 készülékekhez: folyamatosan kapcsolatot tart a WTC3 készülékekkel.
  • A helyi épület felügyeleti rendszer (BMS) kiszolgálása, dedikált RS485 vonalon keresztül.
  • Szerviz PC kapcsolat fogadása (ideiglenes kapcsolat).
  • Internet kapcsolat kezelése. A kapcsolódás a ETHERNET hálózaton keresztül.

További információt talál a WTC-NET1 internetes szabályozó műszaki utasításában, valamint a Wavin Tempower felületfűtési -hűtési műszaki kézikönyvében.

További információk

Tömeg 0,40 kg