Wavin QuickStream PE tetőlefolyó menetes csatlakozó 75×2.5

11.500 Ft db

Menetes csatlakozócsonk 40-75mm

Elfogyott

Értesítést kérek, ha ismét raktáron lesz.

EAN: 5907444001868 Cikkszám: BIXM7525 Kategória: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Wavin QuickStream PE tetőlefolyó menetes csatlakozó 75×2.5

A Wavin QuickStream PE könnyűszerrel megbirkózik a nem lakossági célú épületek bonyolult kialakítású tetőfelületein keletkezett hatalmas csapadékvíz mennyiséggel. A rendszer által kínált kisebb csőméreteknek köszönhetően praktikussá válik a beltéri helykihasználás és gazdaságossá válik a kivitelezés.

Gyors és egyszerű szerelés

A vízszintes csőszakaszokhoz használt rögzítési rendszer gyors, biztonságos és kényelmes telepítést tesz lehetővé. A masszív – kevés alkatrészből álló – fém összefolyóink pedig jelentősen csökkentik az összeszerelésből eredő hibák és problémák előfordulását.

Maximális biztonság

A Wavin QuickStream PE a projekt minden fázisában nagyfokú biztonságot nyújt. A Wavin tervezői kizárólag szoftverrel szigorúan ellenőrzött, működőképes terveket készítenek mérnöki felügyelet mellett. A rögzítési rendszer ellenáll a csövek hőmérsékletváltozás okozta nyúlásának. A rendszerkivezetéseknél alkalmazott speciális tisztító aknák lehetővé teszik a szellőzést és a víztúlfolyást, azaz a folyamatos vízelvezetést.

Teljes körű tervezési támogatás

A Wavin tervezői szoftverrel a teljesítmény, a biztonság és a megbízhatóság szempontjából legoptimálisabb rendszerterveket készítik el. Axonometrikus terveik a mindenkori épületgeometriához illeszkednek.

Mit ajánlunk még?

A QuickStream PE vákuumos esővíz-elvezető rendszer számos földalatti műanyag rendszerhez egyszerűen csatlakoztatható: csapadékvíz-tároló és -szikkasztó mezőkkel, aknákkal és olajfogókkal.

Vákuumos kontra gravitációs

A vákuumos rendszer által biztosított kisebb csőméretek, a kevesebb számú tetőösszefolyó és ejtőcső, valamint a rövidebb teljes rendszerhossz mind-mind csökkenti a kivitelezés költségét. Ráadásul a vízszintes vezetékek nem igényelnek lejtést, ami hozzájárul az épületek belmagasságának maximális kihasználásához.

A menetes csatlakozó az ábrán a 9-es számmal jelzett alkatrész:

Wavin QuickStream PE tetőlefolyó menetes csatlakozó 75x2.5

A Wavin Quickstream vákkumos esővíz-elvezető rendszerről további információt talál a a termék műszaki kézikönyvének a 35. és 36. oldalán.

További információk

Tömeg 0,32 kg
Méretek 47,60 × 12,30 × 9,80 cm

Értesítést kérek, ha ismét raktáron lesz.