Vízkeménység mérő gyorsteszt OKT-1

5.490 Ft db

A teszter gyors és pontos vízkeménység vizsgálatot tesz lehetővé. Az eredményt német keménységi fokban kapjuk meg (nk°).

1 készleten (több is rendelhető)

Vízkeménység mérő gyorsteszt OKT-1
Vízkeménység mérő gyorsteszt OKT-1 5.490 Ft db
Szállítási információ: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.
Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 2012955546890 Cikkszám: AV-OKT-1-1 Kategória: Címke:

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Vízkeménység mérő gyorsteszt OKT-1

A teszter gyors és pontos vízkeménység vizsgálatot tesz lehetővé. Az eredményt német keménységi fokban kapjuk meg (nk°).

A csomag tartalma:
– 1 db mérőedény
– 1 db titráló folyadék

A vizsgálat előtt a mérőedényt öblítsük ki, majd töltsük fel az 5 ml-es jelzésig a vizsgálandó vízmintával. Adjunk egy cseppet a titráló folyadékból az edényben lévő vízmintához, majd enyhe rázással alaposan elegyítsük a két folyadékot.

Ha az első csepp titráló folyadék zöldes színűre változtatja a vizet, akkor a vizsgált víz lágyvíz. Ellenkező esetben mindaddig ismételjük a műveletet, amíg az elegy piros elszíneződése zöldes színűre nem változik.

Minden csepp a titrálófolyadékból 1 nk°-ot jelent, így a vizsgált vízminta keménysége a zöldes elszíneződésig adagolt cseppek számával azonos. A 10 ml-es szintig töltve az edényt 0,5 fokonként mérhetünk a fenti módszer szerint. Ebben az esetben 1 csepp titráló folyadék 0,5 nk°-ot jelent.

További információk

Tömeg 0,04 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.