Polifoszfát töltet 6 db/doboz

5.600 Ft db

Az ár 6 db/dobozra vonatkozik.

Kazánok, vízmelegítők, mosógépek és mosogatógépek vízkőtelenítéséhez és vízlágyításához.

 

12 készleten

Polifoszfát töltet 6 db/doboz
Polifoszfát töltet 6 db/doboz 5.600 Ft db
Szállítási információ: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.
Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 2097725063531 Cikkszám: EVP-WDC6 Kategória: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Polifoszfát töltet 6 db/doboz

A polifoszfát utántöltés egy olyan folyamat, amelyet általában vízlágyító rendszerekben alkalmaznak a vízkezelés során. A polifoszfátok olyan vegyületek, amelyek képesek kötődni a vízben lévő kalcium- és magnéziumionokhoz, ezáltal megakadályozva a vízkő lerakódását és a vízvezetékek, berendezések károsodását.

Az utántöltés lényege, hogy amikor a polifoszfátok elhasználódnak vagy kimerülnek a rendszerben, újra kell tölteni őket. Ehhez általában speciális polifoszfát utántöltő anyagokat használnak, amelyeket a vízlágyító rendszer egy adagoló tartályába helyeznek. Amikor a víz átfolyik ezen a tartályon, a polifoszfát utántöltő anyagok oldódnak a vízben, és újra elkezdik a vízkövesedés elleni védekezést.

Fontos megjegyezni, hogy a polifoszfát utántöltés időszakos karbantartási feladat, amelyet rendszeresen el kell végezni annak érdekében, hogy a vízlágyító rendszer hatékonyan működjön és megfelelő védelmet nyújtson a vízkövesedés ellen. A pontos időszakosság és az alkalmazott anyagok típusa a konkrét vízkeménység és a rendszer használatának függvénye.

Kiszerelés 6 db/doboz

További információk

Tömeg 0,52 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.