Tűzgátló kézi purhab Soudafoam FR HY

7.590 Ft db

Egykomponensű, önexpanzionálió, gyorskötésű, tűzgátló poliuretán réskitöltő hab. Kiemelkedő hang- és hőszigetelési képesség. Tűzállóság akár 4 órán át.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha ismét raktáron lesz.

EAN: 5411183176638 Cikkszám: 156201 Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Tűzgátló kézi purhab Soudafoam FR HY

Tűzgátló, egykomponensű táguló poliuretán hézagkitöltő hab. 25%-kal nagyobb kiadósság, mint a szokásos Soudafoam FR tűzálló habnál. Gyors kötés. Kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságok. Kiváló alapozó nélküli tapadás a legtöbb építőanyagon. Minden nemzetközi szabványnak megfelel.

Jellemző tulajdonságok
Alkalmazások
  • passzív tűzvédelmi rendszerekben hézagkitöltőként
  • tűzgátló ablak- és ajtókeretek beépítésénél
  • tágulási és csatlakozási hézagok tömítésére

TŰZGÁTLÓ RÉSKITÖLTÉS

Biztonságosabban érezhetjük magunkat, ha tűzgátló purhabbal történt a réskitöltés. A következő lépésekben ismertetjük hogyan lehet szigetelni olyan habbal, mely lassítja a tűz terjedését.

1. Az ajtófélfa és a fal előkészítése. Távolítsa el a port és a zsírt a felületekről. Nedvesítse be az ajtófélfát vízpermetező segítségével.

2. Alaposan rázza fel a flakont. Mindig viseljen védőkesztyűt és védőszemüveget. Alaposan rázza fel a flakont, legalább 20 másodpercen keresztül.

3. Az ajtófélfa és a fal közötti nyílás kitöltése. Tartsa a flakont fejjel lefelé és fújja a tűzgázló purhabot az ajtófélfa és a fal közötti nyílásba. Töltse fel az üreget körülbelül 1/3-ig. A hab majd megdagad és kitölti az üreg maradék részét. Alkalmazás közben a flakont időről időre rázza fel. Több réteg esetén permetezzen vizet a rétegek közé.

4. Várja meg, hogy kikössön, majd távolítsa el a felesleges részeket. Hagyja a habot kikötni, 1.5-2 órán keresztül. Vágja le azokat a részeket, ahol túl sok habot használt.

Tipp:

  • Távolítsa el a meg nem kötött részeket acetonnal vagy Soudal purhab tisztítóval.
  • Túl sok purhabot fújt a résbe vagy a lyukba? Várja meg míg megkeményedik és vágja le a felesleges részeket.
  • A megszáradt hab csak mechanikusan távolítható el.
  • Biztosítsa a helyiség megfelelő szellőzését.
Követelmények
Tűzálló purhab
Sniccer
Vízpermetező
Kesztyű
Védőszemüveg

Kiszerelés: 750 ml

Itt találja a termék biztonsági adatlapját!

További információk

Tömeg 0,90 kg

Értesítést kérek, ha ismét raktáron lesz.