Kétkomponensű ragasztó Devcon 2 Ton Epoxy

3.140 Ft db

Hatalmas kötőerejű, vízálló, olajálló, sóálló epoxy ragasztó. Teljesen átlátszóvá köt, ezért üveghez kifejezetten alkalmas. Használható továbbá különböző fémek, beton, fa, kerámia és üveg ragasztásához. Színtelen, vízálló és nem gyúlékony, erős kötés jön létre.

1 készleten (több is rendelhető)

Kétkomponensű ragasztó Devcon 2 Ton Epoxy
Kétkomponensű ragasztó Devcon 2 Ton Epoxy 3.140 Ft db
Szállítási információ: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.
Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 078143313455 Cikkszám: S31(31345) Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Kétkomponensű ragasztó Devcon 2 Ton Epoxy

Kiválóan alkalmas fémek, beton, fa, üveg, kerámia ragasztására. Kötés kezdete 30 perc elteltével. Még formázható 2 percig. A teljes kötéshez 8 óra szükséges. A kötésidők a szobathőmérsékletnél hűvösebb helyen meghosszabbodnak, melegebb környezetben lerövidülnek. A környezeti hőmérséklet 15-93 Celsius fok közé essen. Színtelen, vízálló és nem gyúlékony, erős kötés jön létre.

Használat:

Az adagoló szerkezet biztosítja a két komponens egyforma adagolását. Tisztítsük meg a ragasztandó felületeket. Törjük ki a nyomókar közötti keverő lapátot. Törjük le a nyílásokat lezáró kupakot. Nyomjuk ki a kívánt mennyiségű anyagot egy kidobásra szánt lapra, majd keverjü egyszínűre a két komponenst. A gyors kötésidő miatt haladéktalanul vigyük fel a felületekre, amelyeket minimum 15 percig nyomjunk össze. Ne feledjük a kupakkal mielőbb lezárni az adagoló nyílásokat.

Kiszerelés: 25 ml

További információk

Tömeg 0,50 kg