PVC KG cső D200

6.600 Ft21.900 Ft db

Könnyű súlyuk megkönnyíti a szállítást és beépítést. A csövek sima belső felülete minimalizálja a dugulások kialakulásának lehetőségét és könnyű tisztíthatóságot biztosít.

Kosárba

PVC KG cső
PVC KG cső D200 6.600 Ft21.900 Ft db
Szállítási módok:
Szállítási lehetőségek megtekintése

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

PVC KG cső D200

A tartós, sima belső felülettel rendelkező csatornacsövek és csőkötő idomok ideális megoldást kínálnak az esővíz, valamint az ipari- vagy háztartási vízfogyasztás végtermékének (szennyvíz) elvezetésére.

Hosszú távú működés

A Wavin tömör falú KG PVC csatornacsövek és hozzájuk tarozó idomok tokos, gumigyűrűs tömítései ideális vízzáróságot biztosítanak mind az infiltráció, mind az exfiltráció ellen (0,5 bar nyomásig). Megfelelő – az MSZ EN 1610 szabvány, illetve a szerelési instrukciók által előírt – csőfektetés esetén a csőrendszer előrelátható élettartama legalább 100 év.

Széles választék

A Wavin KG PVC rendszert D110-500 mm átmérőtartományban, SN4-SN8 gyűrűmerevséggel gyártják. A különböző telepítési körülményekhez igazodva, a csővezetékek 1, 2, 3 és 5 m-es (speciális esetekben 6 m-es) csőhosszban készülnek.

A Wavin KG PVC csatornacsövek az MSZ EN 1401-1 szabvány követelményeinek minden tekintetben megfelelnek.

Ezek a csövek kiváló minőségű PVC-ből készülnek, amely rendkívül ellenáll a korrózióval, vegyi anyagokkal és a különböző időjárási viszontagságokkal szemben. A Wavin PVC KG csatornacsövek kiemelkedően tartósak és hosszú élettartamúak, ami csökkenti a fenntartási költségeket és növeli a rendszer megbízhatóságát.

Egyik fő előnyük az a könnyű súlyuk, ami megkönnyíti a szállítást és beépítést, és lehetővé teszi a gyors és hatékony telepítést. Rugalmasságuknak köszönhetően könnyen alkalmazkodnak a különböző építési környezetekhez és földmozgásokhoz.

Emellett a csövek sima belső felülete minimalizálja a dugulások kialakulásának lehetőségét és könnyű tisztíthatóságot biztosít.

Egy összehasonlító videó a beton és műanyag szennyvízcsatorna rendszerekről:

 

További információt talál a Wavin csatornázási rendszerek termékismertetőjében!

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Hossz: Válasszon termék variációt

, , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.