Aknaalj tömítés bordásfalú csőhöz Wavin Tegra 600

9.490 Ft db

A gumi tömítőelemeknek köszönhetően a rendszer minden illesztési ponton tökéletesen vízzáró, ami a talajvíz behatolását teljes mértékben kizárja.

Nincs készleten, de rendelhető

Aknaalj tömítés bordásfalú csőhöz Wavin Tegra 600 CBNAX6001
Aknaalj tömítés bordásfalú csőhöz Wavin Tegra 600 9.490 Ft db
EAN: 2065040872824 Cikkszám: CBNAX6001 Kategória: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Aknaalj tömítés bordásfalú csőhöz Wavin Tegra 600

A Wavin aknák teljes rendszert képeznek az aknafenéktől a rugalmas aknafalon át a teleszkópos fedlapcsatlakozásokig és a különféle terhelhetőségű fedlapokig.

Útsüllyedés esetén a fedlap a teleszkópos fedlapcsatlakozásnak köszönhetően külön mozoghat az aknafalcsőtől és
az akna fenékelemétől, azokat nem terheli, de a teleszkópos csatlakozás gumitömítése ebben az esetben is gondoskodik a teljes víztömörségről.

A gumi tömítőelemeknek köszönhetően a rendszer minden illesztési ponton tökéletesen vízzáró, ami a talajvíz behatolását teljes mértékben kizárja. A teljes tömítettségükkel ezek az aknarendszerek hozzájárulnak környezetünk védelméhez. Miután az aknák utólagos vízzáróvá tétele szükségtelen, így az aknaszerelés élőmunkaigénye nagymértékben lecsökken, az aknák utólagos karbantartást nem igényelnek.

A Tegra 600 akna felépítése:

Aknaalj tömítés bordásfalú csőhöz Wavin Tegra 600

Bővebb információt talál a Wavin Tegra 600 akna telepítéséről: Csatornázási rendszerek, Wavin műanyag aknák termékismertetőjében!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aknaalj tömítés bordásfalú csőhöz Wavin Tegra 600” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük