Durvaszűrő Wavin Tegra víznyelő aknához

3.900 Ft db

360°-os szűrés a lebegő szennyeződések ellen

Nincs készleten, de rendelhető|Várható beszerzési idő: 5 munkanap

Durvaszűrő Wavin Tegra víznyelő aknához
Durvaszűrő Wavin Tegra víznyelő aknához 3.900 Ft db
Szállítási információ: Ezt a terméket csak az üzletünkben veheti át.
Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 2092667061461 Cikkszám: RGFILTER Kategória: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Durvaszűrő Wavin Tegra víznyelő aknához

Új Wavin termék! 100%-ban újrahasznosított műanyag

Az új Wavin Tegra víznyelő akna újradefiniálja a jelenlegi tervezési alapelveket; nagyobb megbízhatóságot eredményez alacsonyabb életciklus költségek mellett, könnyebb telepíteni és kevesebb karbantartást igényel.

Okosabb konstrukciója robusztusabb és gazdaságosabb megoldást jelent, ugyanakkkor minimálisan zavarja a lakókat és a forgalmat beépítése és karbantartása során. Mindezek miatt a Wavint Tegra víznyelő aknák problémamentes alternatívát kínálnak az önkormányzatok számára.

360°-os szűrő biztosítja a robusztus teljesítményt

A 360°-os szifon és a felszálló ágba épített szűrő minimalizálja a dugulás kockázatát és megakadályozza az aknához csatlakozó csőrendszer eltömődését, ugyanakkor a szűrő elhelyezése nem csökkenti a homokfogó térfogatát.

A víznyelő aknák műanyag konstrukciója korlátozza a törés kockázatát és biztosítja, hogy az eszköz mindig a helyén maradjon. Ez együttesen azt jelenti, hogy a víznyelő aknak komoly teljesítményt nyújt, csekély járulékos karbantartási költségek mellett.

Műanyag vagy beton

A telepített aknák a műanyag rugalmasságának köszönhetően beépítés közben és utólag is precíziósan igazíthatók. A rugalmas, bordás aknafalcső képes a talajmozgások felvételére (harmonikaszerű mozgás terhelés hatására), így csökkentve a fedlapok károsodását, ugyanakkor megfelelő, elmozdulás nélküli befolyást biztosítva a víznyelőaknába.

A polipropilén rugalmassága miatt, törésálló szállítás és beépítés közben, valamint teljes élettartama alatt, anélkül, hogy szilárdsága csökkenne. Az új Tegra víznyelő fenntartható és teljes mértékben újrahasznosítható termék.

Fogantyú és okos talpkialakítás a könnnyű beszereléshez

A víznyelő akna ergonomikus kialakítása – amit a fogantyúja és a talpkialakítása fémjelez -, és könnyű műanyag konstrukciója gyors és gazdaságos telepítést tesz lehetővé, amit egy ember is könnyen el tud végezni. Nincs szükség darura vagy födlmunkagépre és csökkent a költséges igazítások, javítások kockázata.

Betonozás nélkül telepíthető, mivel a víznyelő lapos alaplemezének köszönhetően a beszerelés és a szintezés közvetlenül megoldható a talajban. Teleszkópos cső alkalmazásával a felszínnek, fedlapnak megfelelő ideális magasság is könnyen beállítható.

Élvezzék a kis karbatartásigény előnyeit

A víznyelő akna félgömb alakú fenékkialakítása egyedülálló. Nincsenek élek és sarkok, ahol az iszap és üledék összegyűlhetne, így a tisztítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető, ami idő- és pénzmegtakarítást jelent.

Durvaszűrő Wavin Tegra víznyelő aknához

 

További információt talál a termék katalógusában!!

 

 

Hatékony szűrés:

 

A képek és videók forrása: Wavin Magyarország

További információk

Tömeg 0,38 kg
Méretek 42,10 × 42,10 × 14,40 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.