Hidegtűrő borélesztő Uvaferm Danstil A 20g

620 Ft csom

Használható vörös és fehérborok és pálinka cefre erjesztéséhez univerzális élesztő.

Nincs készleten, de rendelhető|Várható beszerzési idő: 5 munkanap

Hidegtűrő borélesztő Uvaferm Danstil A 20g
Hidegtűrő borélesztő Uvaferm Danstil A 20g 620 Ft csom
Szállítási információ: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.
Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 5999538121170 Cikkszám: BORELESZTODAN Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Hidegtűrő borélesztő Uvaferm Danstil A 20g

A termék 20 grammos kiszerelésben csomagoljuk. Használható vörös és fehérborok és pálinka cefre erjesztéséhez univerzális élesztő. Egyszerű, tisztaízű fehér-, és vörös borokhoz, szeszcefrékhez. Nagyon jó erjedési tulajdonságokkal, jó aromaképzéssel rendelkező univerzálisan alkalmazható bor- és párlatélesztő.

Megfelelő előkészítés mellett 10 ºC cefre vagy musthőmérsékleten már beindítja az erjedést. 10-34 ºC hőmérséklettartományban, megbízhatóan erjeszt. Gyors erjedésindítás, egyenletes, maradék cukor nélküli erjedéslefutás jellemzi.

Alkoholtoleranciája megfelelő tápanyagellátás és hőmérsékletvezetés mellett 20 tf% (normál borok alkoholtartalma 12-14 tf%). Erőteljes észtertermelése következtében alkalmazása illatos borokat és párlatokat eredményez. Jó a tanninextrakciója, ennek következtében a vörösborok megfelelő színintenzitásúak lesznek.

Az Uvaferm ALPHA almasavbontó baktériumstarterünkkel harmonizáltan működik, támogatja a vörösbor baktériumos almasavbontását. Használata tehát nemcsak megbízható, tiszta erjedést eredményez, hanem alapvetően illatosabb borokat, párlatokat. Az erjedés újraindítására ezt az élesztőt ajánljuk elsősorban.

Európában izolált Saccharomyces cerevisiae (342-es törzs) borélesztő. Szőlőmustok, és egyéb egyszerű erjeszthető cukrokat tartalmazó alapanyagok erjesztésére.

Killer-aktív élesztő. Ez lehetővé teszi a fajélesztő dominanciájának gyors kialakulását. Rövid a Lag-fázisa, gyorsan, lendületesen erjeszt. Nagy alkohol és cukortoleranciája van.

Batch fermentorban tápanyag-kiegészítéssel 25-32 C-on 5 nap alatt  20tf%-os alkoholtartalomig erjeszt. Erjesztési hőmérséklet-tartomány: 12-32 C. Nem képez habot. Minimális mennyiségű kén-dioxidot termel, ezért párlatkészítéshez is kitűnően használható.

A Lallemand szigorú előírásai, és gyártási minőségellenőrzése biztosítja a termék mikrobiológiai tisztaságát. DANSTIL A egyszerű szénhidrátokat tartalmazó szubsztrát fermentációjához javasolt. Must, cukornádszirup, cukorrépamelasz erjesztésére is használják. Rövid idő alatt nagy alkohol-koncentrációig erjeszt.

Az Uvaferm Danstil A borélesztő használata során mindig kövesd a termékcsomagoláson található specifikus utasításokat, és a bor készítési folyamat során tartsd be a higiéniai előírásokat. A helyes alkalmazás és a megfelelő feltételek biztosítják a hidegborod minőségét és sikerét.

További információk

Tömeg 0,02 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.