Hidegtűrő borélesztő Uvaferm CM 20g

790 Ft csomag

Az Uvaferm CM borélesztő kifejezetten csonthéjas és bogyós gyümölcsök erjesztéséhez javasolt. Nagy hidegtűrő képességének köszönhetően már 10 foktól erjeszt.

4 készleten (több is rendelhető)

Hidegtűrő borélesztő Uvaferm CM 20g
Hidegtűrő borélesztő Uvaferm CM 20g 790 Ft csomag
EAN: 5999538121248 Cikkszám: UVAFERMCM Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Hidegtűrő borélesztő Uvaferm CM 20g

Az Uvaferm CM borélesztő kifejezetten csonthéjas és bogyós gyümölcsök erjesztéséhez javasolt. Nagy hidegtűrő képességének köszönhetően már 10 foktól erjeszt.

Felhasználás: A szárított élesztőt 10x-es mennyiségű (azaz a 20g-ot 2 dl), 35-40 fokos hőmérsékletű, klórmentes vízben folyamatos keverés közben feloldjuk, majd 15 percig állni hagyjuk.
A cefréhez adás során ügyeljünk, hogy az élesztő oldat és a cefre hőmérsékletének különbsége ne haladja meg a 10 fokot.
Ha szükséges, szoktassuk az élesztőt. Azaz, a hideg cefre levével folyamatosan keverve csökkentsük az élesztő hőmérsékletét, de egy lépésben maximum 10 fokkal. Ha szükséges, 5 perc állás után ugyanezt megismételhetjük. Ez után az élesztőt a cefrelében jól elkeverve beoltjuk a cefrét.

A 20g-os csomag tartalma 100l cefréhez elegendő.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hidegtűrő borélesztő Uvaferm CM 20g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük