Borélesztő Oenotech Ferment Pure 0,05 kg
ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK
Az Oenotech Ferment Pure szelektáció a megbízható erjesztési kinetikája, valamint az aroma komponensekre
gyakorolt pozitiv hatása miatt lett kiválasztva.
Jól alkalmazkodik a különböző erjesztési körülményekhez, alacsony hőmérsékleten is kiválóan teljesít. Az
egyedi metabolizmusa miatt az Oenotech Ferment Pure különleges aromákat képez, mindemellett megőrizve
a fajtajelleget.
KISZERELÉSI EGYSÉG
0,5kg; 0,1kg; 0,05kg
MIKROBIOLÓGIAI ÉS BORÁSZATI TULAJDONSÁGOK
• Saccharomyces cerevisiae, var. bayanus
• Rövid LAG fázis
• Alkohol tolerancia: 14,8 % vol.
• Erjesztési hőmérséklet: 12°C- 32°C
• átlagos asszimilál
Az adagolás és az alkalmazás végett tekintse meg a gyártó adatlapját: Ferment Pure adatlap
Értékelések
Még nincsenek értékelések.