Wavin AquaCell NG szikkasztó oldal elem 1200X400

5.486 Ft db

A rendszer szikkasztó- illetve tározó mezőként egyaránt alkalmazható, kialakításának köszönhetően vizsgálható és tisztítható.

 

Nincs készleten, de rendelhető

Wavin AquaCell NG szikkasztó oldal elem 1200X400 NGAC013
Wavin AquaCell NG szikkasztó oldal elem 1200X400 5.486 Ft db
EAN: 2064566487260 Cikkszám: NGAC013 Kategória: Címkék: , , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Wavin AquaCell NG szikkasztó oldal elem 1200X400

Anyag: Újrahasznosított PP (polipropilén)
Méretek (mm):  1155x373x50 (h x sz x m)
Súly (kg): 2,3

A praktikus megoldás

Független a talaj típusától, a rendelkezésre álló területtől vagy a terheléstől, a sokoldalú és moduláris Wavin szikkasztóblokkok minden felhasználási területre tökéletesek. A szortiment legjobb ár-érték arányát az új AquaCell képviseli, amely egyben a leginkább praktikus megoldás: helytakarékos, gyorsan telepíthető, rugalmasan terhelhető és környezetbarát termék. A rendszer szikkasztó- illetve tározó mezőként egyaránt alkalmazható, kialakításának köszönhetően vizsgálható és tisztítható. AquaCell blokkunkat a kivitelezők meglátásait meghallgatva fejlesztettük ki. Az új AquaCell 3x gyorsabban telepíthető mint elődje, az egységek egymásba rakhatók és 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható műanyagból készülnek.

Oldalelemek:

A következő lépés az oldalelemek felszerelése az oldallapok beépített akasztóinak a blokkokon kialakított csatlakozókba ferdén történő beillesztésével. Ezután az oldalelemek az AquaCell alapelemhez illeszthetők. A lap a blokkra reteszelődik.

Ismételje meg ezt a lépést, amíg az összes oldalelem beépítésre nem kerül, és a rendszer nincs teljesen lezárva, kivéve azt a helyet, ahol a be- és kivezető nyílást kell kialakítani.

1. megjegyzés: Ha fél oldalelemre van szükség az elem elvágható.

2. megjegyzés: A vágás után lesz egy bal és egy jobb oldali rész. Ügyeljen arra, hogy a fél oldalelem lekerekített éle kerüljön a rendszer sarka felé (ne a vágott él!), vagy az oldal hosszától függően helyezze a fél oldalelemet 2 vágatlan lap közé.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wavin AquaCell NG szikkasztó oldal elem 1200X400” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük