Smartfix BM csatlakozóidom

2.690 Ft4.910 Ft db

A Smartfix BM csatlakozóidom előnye a gyors, présszerszám nélküli csőszerelés.

Kosárba

Smartfix BM csatlakozóidom
Smartfix BM csatlakozóidom 2.690 Ft4.910 Ft db
Szállítási módok:
Szállítási lehetőségek megtekintése
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Wavin smartFIX BM csatlakozóidom

A Wavin smartFIX idomok alapteste és a rögzítőgyűrű polifenilszulfon (PPSU) műszaki műanyagból készül, amely ellenáll a magas hőmérsékleteknek (lágyulási határhőmérséklet > 200 °C, feldolgozási hőmérséklet > 360 °C), a korróziónak és a lerakódásoknak. A kupak anyaga üvegszál-erősítéses poliamid.

Különösen magas az anyag hornyolt ütőhajlító szilárdsága és a feszültségkorrózióval szembeni ellenállása, ami a csőkötő idomot kimondottan robusztussá és ütésekkel szemben ellenállóvá teszi. A PPSU teljesítőképességét az utóbbi évtizedekben a repülőgépiparban, az orvosi sterilizációs technikában, a vegyiparban és az autóiparban is bizonyította.

A smartFIX gyorscsatlakozó idomrendszer 100%-ig ólommentes. A smartFIX gyorscsatlakozó idom kis kémlelőnyílásokkal rendelkezik, amelyen keresztül a cső ütközésig történő betolási hosszát biztonsággal ellenőrizhetjük. A tömítést egy bevonatolt O-gyűrű biztosítja, amely csökkenti a betolási erőt.  Az idom tisztítása, pl. a portól, könnyen elvégezhető.

A Wavin termékkínálatában széles választékban szerepelnek a gyorscsatlakozó idomok, beleértve a menetes csőcsatlakozásokat is. Külső menetes idomok esetében a PPSU és a fém présidomok közül lehet választani.

A belső menetes idomok sárgaréz fémbetéttel, illetve teljesen abból készülnek, amely a környezetvédelmi hivatalok engedélyezett anyaglistákban szerepel. A smartFIX rendszer 100%-ig ólommentes.

Smartfix

Alkalmazási terület

A Wavin smartFIX idomok az ivóvízellátási és fűtési bekötővezetékek szerelésére alkalmasak. Az idomrendszer minden ivóvízminőséghez alkalmazható, és élelmiszer-fiziológiailag ártalmatlan. A Wavin smartFIX idomrendszer úgy a hideg ivóvíz-, a háztartási melegvíz- és a fűtőtestbekötési rendszereknél is alkalmazható a lakó-, a nyilvános és a középületekben.
A Wavin smartFIX gyorscsatlakozó idomrendszer egy teljes értékű épületgépészeti szerelési rendszer. Különösen ott előnyös, ahol gyorsan és biztonságosan kell szerelni, és emellett a présszerszámokra történő ráfordítást el szeretnék kerülni.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Méret: Válasszon termék variációt

, , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.