Natúr agrofólia

1.100 Ft2.150 Ft m

A tekercset méretre vágjuk.

Natúr agrofólia 1.100 Ft2.150 Ft m
Szállítási információ:
Szállítási lehetőségek megtekintése
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Natúr agrofólia

Mezőgazdaságban és az építőipariban is alkalmazzák rétegelválasztás vagy takarási céllal. A nagy a rugalmasságuk, a szakítószilárdságuk és az időjárás-állóságuk mellett, hosszú az élettartamuk. 100%-ban újrahasznosított termék.

Mire használható?

  1. Talajmelegítés: Az agrofólia segíthet a talaj melegítésében, ami elősegítheti a növények korai növekedését és fejlődését, különösen a hűvösebb időjárású területeken.
  2. Növényvédelem: Az agrofólia használható a növények védelmére az időjárási viszontagságok ellen, például a szélsőséges hideg, szél vagy eső ellen.
  3. Csíráztatás: A fólia használható a magok csíráztatására, mivel megtartja a nedvességet és a hőt, ami elősegíti a magok gyorsabb csírázását.
  4. Talajtakarás: Az agrofóliát a talajtakarásra is használják, hogy megakadályozzák a gyomok növekedését, megtartsák a nedvességet a talajban, és csökkentsék a talaj erózióját.
  5. Termés védelme: Bizonyos növények, például földalatti zöldségek (mint például a burgonya), vagy érzékeny növények (például szőlő) termésének védelme érdekében is használják az agrofóliát.
  6. Üvegházak: Az agrofóliát gyakran alkalmazzák üvegházakban is, hogy szabályozzák a hőmérsékletet és a nedvességet, valamint megvédjék a növényeket a káros környezeti hatásoktól.

60Fm/tekercs.

 

További információk

Szélesség/Hosszúság: Válasszon termék variációt

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.