Kétkomponensű ragasztó fémre DEVCON S-6 Plastic Steel Epoxy

3.160 Ft db

Ragasztható anyagok: fémek, réz, acél, aluminium, rozsdamentes acél, bronz, vas, ónötvözet

Nincs készleten, de rendelhető|Várható beszerzési idő: 5 munkanap

Kétkomponensű ragasztó fémre DEVCON S-6 Plastic Steel Epoxy
Kétkomponensű ragasztó fémre DEVCON S-6 Plastic Steel Epoxy 3.160 Ft db
Szállítási információ: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.
Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 078143623455 Cikkszám: 078143623455 Kategória: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Kétkomponensű ragasztó fémre DEVCON S-6 Plastic Steel Epoxy

Felhasználható különböző fém anyagok mint réz, acél, aluminium, rozsdamentes acél, bronz, vas és ónötvözet ragasztásához. A kötés kezdetete a komponensek keveredése után 60 perc elteltével. Formázható 6 órán keresztül. A teljes kötéshez 16 óra kell.

A kötésidők a szobahőmérsékletnél hűvösebb helyen meghosszabbodnak, melegebb környezetben lerövidülnek. A környezeti hőmérséklet 15 – 120 °C fok közé essen.

Fekete színű, szupererős, nem gyúlékony kötés jön létre. Kikeményedett állapotban a kötőerő 2600 psi azaz 180 bar nyomásnak ellenálló kötés, ami általában erősebb, mint az alapanyag szakítószilárdsága.

Az adagoló szerkezet biztosítja a két komponens egyforma adagolását.

Felhasználási javaslat

A ragasztandó felületeket alaposan tisztítsuk meg, zsírtalanítsuk. Törjük ki a nyomókar közötti keverőlapátot. Törjük le a nyílásokat lezáró kupakokat. Nyomjuk ki a kívánt mennyiséget egy kidobásra szánt lapra, majd keverjük egyszínűre a két komponenst. A kapott ragasztó elegyet egyenletesen és a gyors kötésidő miatt haladéktalanul vigyük fel a felületekre és összeillesztés után rögzítsük a munkadarabot, préseljük össze a ragaszott felületet legalább 6 órán keresztül.

Technikai adatok

Ragasztható anyagok: fémek, réz, acél, aluminium, rozsdamentes acél, bronz, vas, ónötvözet

Kötési idő: 60 perc (végleges 16 óra)

Kiszerelés: 25ml

További információk

Tömeg 0,03 kg