Kétkomponensű 5 perces epoxy ragasztó Devcon S-210

3.800 Ft db

Kiválóan alkalmas fémek, beton, fa, üveg, kerámia ragasztására.

1 készleten (több is rendelhető)

Kétkomponensű 5 perces epoxy ragasztó Devcon S-210
Kétkomponensű 5 perces epoxy ragasztó Devcon S-210 3.800 Ft db
Szállítási információ: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.
Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 078143210457 Cikkszám: S-210(21045) Kategória: Címkék: , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Kétkomponensű 5 perces epoxy ragasztó Devcon S-210

Kiválóan alkalmas fémek, beton, fa, üveg, kerámia ragasztására. Kötés kezdete 5 perc elteltével. Kötés kezdete 5 perc elteltével. Még formázható 15 percig. A teljes kötéshez 1 óra szükséges. A kötésidők a szobahőmérsékletnél hűvösebb helyen meghosszabbodhatnak, meleg környezetben lerövidülnek. A környezeti hőmérséklet 5-93 fok közé essen. Krém színű, vízálló és nem gyúlékony kötés jön létre.  Kiválóan használható ott, ahol fontos az el nem folyás.

Tisztítsuk meg a ragasztandó felületeket. Törjük ki a nyomókar közötti keverő lapátot. törjük le a nyílásokat lezáról kupakot. Nyomjuk ki a kívánt mennyiségű anyagot egy kidobásra szánt lapra, majd keverjük egyszínűre a két komponenst. A gyors kötésidő miatt haladéktalanul vigyük fel a felületekre, amelyeket minimum 15 percig nyomjunk össze. Ne feledjük a kupakal mielőbb lezárni az adagoló nyílásokat.

Kiszerelés: 25 ml

További információk

Tömeg 0,07 kg