IBC tartály kupak 2″

1.500 Ft db

IBC tartály alsó kifolyó csapjára vagy csonkra tekerhető menetes zárókupak.

11 készleten (több is rendelhető)

IBC tartály kupak 2"
IBC tartály kupak 2" 1.500 Ft db
Átvehető: Személyesen azonnal, kiszállítással 2-3 munkanapon belül.
Szállítási módok: Bármely szállítási módot igénybe veheti. Sprinter vagy MPL házhozszállítás, MPL csomagpont vagy Pick Pack Pont.

Szállítási lehetőségek megtekintése
EAN: 2060606299176 Cikkszám: IBCZK022 Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

IBC tartály kupak 2″

Az IBC tartályok különféle kiegészítőkkel (csapok, szűrők, túlfolyó csövek) felszerelhetők, amelyek lehetővé teszik a vízgyűjtés és -felhasználás egyedi igényekhez való igazítását.

Az esővízgyűjtés előnyei:

  1. Költségmegtakarítás: Az esővíz használata csökkenti a vízszámlákat, mivel a gyűjtött víz felhasználható öntözésre, autómosásra, WC-öblítésre és egyéb háztartási feladatokra, amelyek nem igényelnek ivóvizet.
  2. Környezetvédelem: Az esővízgyűjtés csökkenti az ivóvíz felhasználását és megőrzi a természetes vízkészleteket. Emellett csökkenti a csapadékvíz elvezetését és az árvízkockázatot is.
  3. Fenntarthatóság: Az esővízgyűjtés hozzájárul a fenntartható vízgazdálkodáshoz, különösen olyan területeken, ahol a vízkészletek korlátozottak vagy időszakosak.
  4. Önállóság: Az esővízgyűjtés növeli a vízellátás függetlenségét, különösen vidéki területeken vagy olyan helyeken, ahol a központi vízellátás megbízhatatlan.
  5. Talaj- és Növénybarát: Az esővíz általában lágyabb és kevesebb ásványi anyagot tartalmaz, mint a vezetékes víz, ami kedvezőbb a növények öntözésére és a talaj minőségének megőrzésére.

További információk

Tömeg 0,02 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.