IBC tartály csatlakozó BM

2.320 Ft2.490 Ft db

IBC tartályhoz belső menetes csatlakozó

IBC tartály csatlakozó BM
IBC tartály csatlakozó BM 2.320 Ft2.490 Ft db
Átvehető: Személyesen azonnal, kiszállítással 2-3 munkanapon belül.
Szállítási módok:

Szállítási lehetőségek megtekintése

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

IBC tartály csatlakozó BM

Az IBC tartályok különféle kiegészítőkkel (csapok, szűrők, túlfolyó csövek) felszerelhetők, amelyek lehetővé teszik a vízgyűjtés és -felhasználás egyedi igényekhez való igazítását.

Az esővízgyűjtés előnyei:

  1. Költségmegtakarítás: Az esővíz használata csökkenti a vízszámlákat, mivel a gyűjtött víz felhasználható öntözésre, autómosásra, WC-öblítésre és egyéb háztartási feladatokra, amelyek nem igényelnek ivóvizet.
  2. Környezetvédelem: Az esővízgyűjtés csökkenti az ivóvíz felhasználását és megőrzi a természetes vízkészleteket. Emellett csökkenti a csapadékvíz elvezetését és az árvízkockázatot is.
  3. Fenntarthatóság: Az esővízgyűjtés hozzájárul a fenntartható vízgazdálkodáshoz, különösen olyan területeken, ahol a vízkészletek korlátozottak vagy időszakosak.
  4. Önállóság: Az esővízgyűjtés növeli a vízellátás függetlenségét, különösen vidéki területeken vagy olyan helyeken, ahol a központi vízellátás megbízhatatlan.
  5. Talaj- és Növénybarát: Az esővíz általában lágyabb és kevesebb ásványi anyagot tartalmaz, mint a vezetékes víz, ami kedvezőbb a növények öntözésére és a talaj minőségének megőrzésére.

További információk

Tömeg N/A
Méret: Válasszon termék variációt

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.