Geotextília 1.1m széles

2.250 Ft9.350 Ft db

Súly: 50 gr/m2
Szín: Fekete

Geotextília 1.1m széles
Geotextília 1.1m széles 2.250 Ft9.350 Ft db
Szállítási információ:
Szállítási lehetőségek megtekintése
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Geotextília 1.1m széles

A geotextília kertépítés során használatos talajtakaró gyomosodás ellen, valamint természetes föld és szemcsemozgások megakadályozására, talaj stabilizálására. Továbbá használhatja kőágyás, mulcs alá, tóépítéshez tófólia alá, parkoló és járda alá.  A talajtakaró nem csak a gyomosodást akadályozza meg, hanem talajréteg választónak és stabilizálónak is kiváló.

A talajfólia nem szőtt, de átengedi a vizet (mikropórusain keresztül), de a gyom, gaz és egyéb gyökerek felszínre törését megakadályozza. Érdemes a geotextília telepítése előtt a talaj felületet előkészíteni, majd úgy rögzíteni a takarófólia széleket, hogy az teljesen feszes legyen. A geofólia telepítésénél ügyeljünk arra, hogy kb. 10 cm-es átfedést biztosítsunk.  A gyomfólia rögzítéshez használhat talajrögzítő tüskét A talajszövet méretre vágható és remek vízáteresztő kertészeti kellék. A talaj takarószövet telepítése után gyommentes környezettet biztosít.

További információk

Tömeg N/A
Hossz: Válasszon termék variációt

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.