Bojler 120L Hajdú SMART CUBE

257.000 Ft db

Az új generációs CUBE nevű sorozat készülékei Smart Control vezérlésű öntanuló rendszerrel rendelkeznek, melyek segítségével még hatékonyabban és energiatakarékosabban állíthatunk elő használati melegvizet.

Nincs készleten, de rendelhető | Várható beszerzési idő: 5 munkanap

Bojler 120L Hajdú SMART CUBE
Bojler 120L Hajdú SMART CUBE 257.000 Ft db
EAN: 2082989990877 Cikkszám: 01086 Kategória: Címkék: , , ,

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. A termék készletek tájékoztató jellegűek. A rendelés után minden esetben egyeztetünk Önnel.

Házhozszállítás 1.750 Ft-tól! Szállítási lehetőségek megtekintése.

Bojler 120L Hajdú SMART CUBE

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja.Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak. A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

Az új generációs CUBE nevű sorozat készülékei Smart Control vezérlésű öntanuló rendszerrel rendelkeznek, melyek segítségével még hatékonyabban és energiatakarékosabban állíthatunk elő használati melegvizet. Kerámia (szteatitos) fűtőtesttel rendelkezik, aminek nagy előnye a csekély vízkőképződés, a hosszabb éltettartam, és a lényegesen kisebb szervizelési költség.

  • Űrtartalom: 50, 80, 120, 150, 200 liter.
  • Elhelyezési lehetőség: fali függőleges.

​A HAJDU Zrt. a tartályokra 10 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

 

További információk

Tömeg 49,00 kg