Telefon: +36 23 342 241

Épületgépészet, víz-gáz-villanyszerelés, szerszámok, alkatrészek, munkavédelmi eszközök.

Wavin termékek forgalmazója

A tartalomból:

Az időjárás hideg és a téli hónapok beköszöntek, de ne hagyjuk, hogy a hideg elvegye a jókedvünket! Ma megosztunk veletek néhány tippet, hogyan fűtsünk helyesen és kényelmesen a téli időszakban.

1. Optimális hőmérséklet

Állítsd be a fűtést 20-22°C-ra a nappaliban és 18°C-ra az éjszakai órákban. A nyugodt alváshoz – ha általánosságban beszélünk erről – a legideálisabb hőmérséklet a 18-19 fok. Bár lehet, hogy ez elsőre hűvösnek tűnik, az alacsonyabb hőmérséklettel elősegítjük a pihenést, míg a melegtől nyugtalanabbá válunk.

2. Zárjuk be az ajtókat és ablakokat

Győződj meg róla, hogy az ablakok és ajtók rendesen zárva vannak, hogy ne szökjön ki a meleg, és a hideg ne tudjon bejutni. Az ajtó-és ablakszigetelő tömítőszalagok nagyszerű eszközök a hőveszteség csökkentésére.

3. Használj textíliákat

Teríts ki puha plédeket és párnákat a kanapéra és az ágyra. Ezek nemcsak melegítik a teret, hanem vizuális melegséget is hoznak.

4. Használd ki a napfényt

Nyisd szét a függönyöket napközben, hogy a napfény besüssön. Ez nemcsak melegíti a szobát, hanem természetes fényt is biztosít.

5. Szellőztetés

Minden nap szellőztesd ki a lakást, hogy friss levegő áramoljon be. Ez segít elkerülni a levegő kiszáradását, ami kényelmetlenséget okozhat, továbbá a friss levegőt könnyebb felfűteni mint az állott levegőt.

6. Energiatakarékos fűtési módok

Válassz energiatakarékos fűtési módszereket, például programozható termosztátokat, hogy csak akkor legyen bekapcsolva a fűtés, amikor szükséges.

Hogyan fűtsünk helyesen?

FIGYELEM! A Zsámbéki Szerelvényüzlet Kft. webáruháza önálló üzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő termék árai a Zsámbéki Szerelvényüzlet boltjában kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.

Nagy termékválaszték

Több mint 10.000 termék raktáron

14 napos elállás

Ha meggondolná magát

Szállítás és átvétel

Az üzletünkben vagy országos házhozszállítás Sprinter futárral, illetve MPL Postapontra, csomagautomatára, Pick Pack Pontra.

Fizetési lehetőségek

Banki átutalás vagy utánvét, illetve személyes átvételkor bankkártya vagy készpénz