HECHT MULTIFUNKCIÓS FŰSZEGÉLY, SŐVÉNY és ÁGVÁGÓ egyben 1331

Akció!

HECHT MULTIFUNKCIÓS FŰSZEGÉLY, SŐVÉNY és ÁGVÁGÓ egyben 1331

80 290 Ft

Termék megosztása

Leírás

Termék jellemzői

motor 2 ütemű
térfogat [cm3] 32,7
teljesítmény [HP] 1,5
a fűrészlap hossza [cm] 42
a sövényvágó lap hossza [cm] 40
munkaszélesség [cm] 43/25,5
tömeg [kg] 3,8

Hecht 1331 egy kétütemű benzinmotoros multifunkciós gép, aminek a kiegészítőit tetszőlegesen lehet válogatni. Használható kényelmes fűkaszaként, szegélyvágóként, sövényvágóként és magassági ágvágóként. Ezen tartozékokon kívül adunk a géphez vállhevedert és szerszámokat az átszereléshez.

A fűkaszát acél vágókéssel vagy damilfejjel is lehet használni, így könnyen le tudja vágni a füvet a nehezen hozzáférhető helyeken vagy lejtős részeken.
A sövényvágó könnyen elbánik a rakoncátlan élősövényekkel és a magassági ágvágó megkönnyíti a magas fák metszését.

Meghajtó egység: A Hecht 1331 meghajtó egysége egy kétütemű, léghűtéses, 32,7cm³ motor, aminek a maximális teljesítménye 1,5HP. Üzemanyagként benzin és olaj keveréket kell használni, a tartály térfogata 0,7 liter. Nettó tömege, üzemanyag és szerszám nélkül 3,8Kg. A motor indítása berántó zsinórral történik. A meghajtó egység alján található a meghajtott tengely, aminek a végén található csatlakozó a tartozékok gyors cseréjét teszi lehetővé. Ezen a tengelyen található a fő fogantyú a motort irányító karokkal és a segéd fogantyúval. Alatta találja meg a heveder felcsatolásának helyét is.

Fűkasza-szegélynyíró: Ehhez a tartozékhoz adunk fém bozótvágó kést és damilfejet is. Az erőátvitelről a minőségi szöghajtás gondoskodik, amit fém házba helyeztünk el. A gép kezelőjét védi a feldobódó apró tárgyaktól a könnyű, de tartós műanyagból készült védőburkolat. A fém bozótvágó kés munkaszélessége 255mm. Így nem okoz gondot a nagyra nőtt fű vagy a vékony fás szárak levágása sem. A damilfej munkaszélessége 430mm és 2,4mm átmérőjű vágószállal használható. A damilfej félautomata, ha a vágószál elhasználódik, elég, ha hozzáérinti a földhöz, kiadagolja és méretre vágja a vágószálat. Ezen tartozék súlya 1,7Kg.

Sövényvágó: A sövényvágóval nem csak a sövényeket tudja vágni, de a kisebb fás szárú bokrokat is rendben tudja tartani. Bár a sövényvágó első ránézésre szokatlanul van felhelyezve a tengely végére, de éppen ez a megoldás teszi lehetővé a kényelmes munkát. A sövényvágót a kezelő a hevederre akasztva használja, így a földtől a sövény tetejéig le tudja vágni, anélkül, hogy le kellene hajolnia vagy létrára kellene állnia. A vágólap hosszúsága 400mm, a vágható ágak maximális átmérője 18mm. A rezgések száma terhelés nélkül 3000/perc, a tartozék súlya 2,3Kg. A vágólapot +/- 45° lehet hajlítani.

Magassági ágvágó: A magassági ágvágón 286mm hosszúságú vágólap van 3/8″ lánccal és 1,27mm vastagsággal. A fűrészen található láncolaj tartály, ami biztosítja az automatikus lánckenést. A gép súlya 1,6Kg. Az ágvágó elhelyezése a tengelyen lehetővé teszi a fák gallyazását a földről. További előnye, hogy olyan biztonságos helyről tudja levágni az ágakat, hogy a lehulló ágak nem okozhatnak sérülést. Ezt a fűrészt nem csak a fák metszésére használhatjuk, de akerti díszbokrok metszésére is.

Fűnyíró: Választható tartozékként fűnyíróval is ki lehet egészíteni a gépet, amivel egyszerűen le tudja vágni a pázsit szélét. 200mm hosszú késsel van ellátva, ami 4900/perc fordulatszámmal működik. A vágási magassága 60mm. A tartozék súlya 3kg aminek a használatát az állítható kerék könnyíti meg, ami nem csak a mozgatást, hanem a  pontos munkavégzést is segíti. A kés a burkolatban van elhelyezve, ami megvédi a kezelőt a feldobódó apró kövektől és más tárgyaktól. Ennek a fűnyírónak a segítségével a pázsit és az ágyások széle mindig tökéletes lesz.